intro

hurgår

Vadbehöver

vadkunde

Kolhydrat

Resultat

vadkunde

loggbok

Kontakta

länkar


Hej och välkommen!

Den här sidan är skapad som ett resultat av mitt projektarbete. Min tanke är att så tydligt och personligt som möjligt försöka återberätta hela min Vasalopps expedition från att jag kom på idén till att jag gick i mål i Mora.
Om du ska åka Öppet spår eller Vasaloppet för första gången och vill vet hur det egentligen är borde du titta närmare. Till jämförelse med andra webbplatser och tidningar om Öppet spår eller Vasaloppet har jag baserat denna sida på en personlig skildring av händelsen. Jag har skrivit hur jag kände och upplevde evenemanget för att försöka få läsaren att tro att han var med.
Min tanke är också att inspirera människor att våga prova det traditionella Vasaloppet. Så många som 80 procent av de som åker Vasaloppet uppger att deras psykiska och fysiska hälsa påverkas positivt av att delta i loppet.
Jag kommer att gå in på hur min träning såg ut, kolhydratuppladdningen inför loppet, hur jag klädde mig och försöka återberätta skidresan genom Dalarnas djupa skogar. För att få er att veta vad det hela innebär.

Du kan lätt navigera dig omkring på sidan med hjälp av att klicka på överskrifterna i menyn på vänster sida.

 

Projektarbete av
Carl-Henrik Tiselius
N3b Danderyds Gymnasium
2004-2005